Båtinteriør

Interiøret i båter er mer utsatt for slitasje. Kombinasjonen av fukt, salt og sol gjør at interiøret forfaller raskere. Om putene i interiøret er ødelagt av fukt og sol er det oftest lettest å bytte ut trekket og eventuelt skummet. Vi benytter sterke materialer som holder lenge når vi trekker om båtinteriør og har en rekke gode referanser.

Luksus, slik det skal være

Puter i båter kan trekkes i rekke med materialer, men vi vil anbefale de beste materialene slik at trekket holder så lenge som mulig. Enten du ønsker semsket skinn eller vinyl så kan vi trekke putene slik at det blir akkurat sånn du ønsker det.

Oppdatert utseende

Mange eldre båter med gammelt putetrekk kan virke umoderne og utdatert. Gjennom å trekke putene med nytt materiale kan du bringe frem et nytt moderne utseende. Dette vil bidra til at båten virker og føles mer eksklusiv og mindre utdatert.

Mange muligheter

I Omtrekk Verkstedet har vi kunnskap og erfaring fra mange ulike prosjekter. Enten om det er utbedring, reparasjon eller omtrekk av kalesje eller solseng så kan vi hjelpe deg med å få båten klar til sommeren. Ta kontakt i dag og kom i gang med å få din båt i optimal stand.